Junglegrill.nl

OVER ONS

Onze introductie

Over JungleGrill

De Junge Grill is sinds 1,5 jaar gevestigd aan de Pretorialaan in Rotterdam-Zuid en is de enige Jungle Steak-, Burger-, Grill- en Shake-specialist in Nederland op deze locatie. Onze winkel is goed te bereiken voor onze doelgroep en trekt ook mensen van buiten de stad en toeristen aan vanwege ons unieke concept, ons aantrekkelijke interieur en onze 100% handgeslachte halal-producten. We zijn trots op ons ruime assortiment en onze goede service, wat heeft geresulteerd in tevreden klanten die graag terugkomen voor meer van onze heerlijke maaltijden en dranken. Onze professionele en vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om onze klanten te helpen en te adviseren bij het maken van hun keuze uit onze menu-opties. We hopen dat we u binnenkort mogen verwelkomen in onze winkel, zodat u zelf kunt ervaren wat onze klanten zo waarderen aan De Junge Grill.

5

Junglegrill

FEED YOUR WILD SIDE

Beste Sfeer

Geniet van een Ontspannen Ambiance

Ontsnap aan de drukte en ontspan in onze warme en gastvrije omgeving, waar elk moment een genot is. Onze gezellige sfeer zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt.

Hoogwaardige kwaliteit

Ontdek Culinaire Perfectie

Bij ons draait alles om smaak en kwaliteit. Wij streven ernaar om de beste ingrediënten te gebruiken en gerechten te bereiden die je smaakpapillen verwennen met elke hap.

Een culinaire avontuur

Ontdek Onze Unieke Smaken

Laat je verrassen door een scala aan smaken en texturen die onze keuken te bieden heeft. Van klassieke favorieten tot verrassende creaties, ons menu biedt een onvergetelijk culinair avontuur voor elke gast.

Gastvrije Service met Passie

Ontdek de Hartverwarmende Beleving bij Ons

We verwelkomen je met open armen en streven naar een onvergetelijke ervaring in ons burgerrestaurant. Onze passie voor gastvrijheid komt tot leven in elk aspect van je bezoek.

Our chef's choice